Pascal

Pascal Van den Brande, onze zanger, heeft zo'n 10 jaar ervaring met het spelen in bands. Hij heeft zijn eerste muzikale stappen als drummer gezet in enkele rockbands waar zowel covers als eigen nummers werden gespeeld. Hoewel hij heel graag drumde, kwamen toch meer en meer de zangkriebels naar boven. Sinds 2006 heeft hij de stap als zanger bij Starshifter gezet, waar hij nu samen met de andere Starshifters de pannen van het dak speelt.

Natascha

Natascha Heylen, onze backing vocal, heeft in 1988 aan de muziekacademie in hogere graad haar diploma met grote onderscheiding behaald. Op haar twaalfde zat ze reeds in een koor en orkest te Antwerpen, waar ze elke maand mee op het podium stond. In 1992 wordt haar een platencontract aangeboden. Sha-Na is de groep waar ze tot in 1994 deel van uitmaakte. 5 singles en 1 full-CD heeft ze in haar collectie zitten. In 2007 besluit ze om opnieuw wat met zang te gaan doen en gaat ze op zoek naar een band. Na een geslaagde auditie is ze nu eentje van Starshifter !

Bert

Bert Vandenbrandt leerde z'n eerste muzieknoten in de Muziekacademie te Elewijt. Hij speelde 7 jaar trompet bij de plaatselijke harmonie KHSHe. Vanaf z'n 16e ruilde hij z'n trompet in voor de drumsticks en na heel wat zelfstudie sloot hij zich aan bij de ritmesectie van de KHSHe. Nadien speelde hij bij verschillende bands zoals Archipell (Inuit), The Suitcases, Lazy J, Longitune en Tricks For Agnes. Met deze laatste band werd er met het eigen nummer Mistakes gescoord op de vi.be wedstrijden van zowel Radio1 als Studio Brussel. Na de break van TFA en ondertussen 14 jaar bezig te zijn met eigen creaties, werd het tijd voor iets totaal anders... een Coverband! Sinds juli 2012 sloot Bert zich aan bij Starshifter!

Bart

Bart studeerde eerst klarinet in de muziekacademie van Hemiksem. Hij speelde enkele jaren klarinet in de Koninklijke Harmonie van Schelle. In 2000 studeerde hij daarin af waarna hij direct overging op klassieke gitaar. In 2009 werd deze studie ook afgerond. Ondertussen is hierbij elektrische gitaar gekomen, maar de grote liefde voor de lage tonen bleef niet uit. Met zelfstudie kreeg hij ook de basgitaar onder de knie. Bart speelt nu basgitaar bij Starshifter.

Dennis

Dennis, de gitarist van de groep werd door het gitaarvirus getroffen sinds zijn 6de levensjaar. Het is niet enkel bij gitaar gebleven. Sinds zijn 10de is hij aan het drummen geslagen. Hij heeft zichzelf reeds bewezen bij de plaatselijke harmonie, covergroep No License, rockband Scream, ... Tegenwoordig waagt hij zich ook aan de nodige backing vocals.

Wim

Al op jonge leeftijd was het duidelijk dat Wim iets met muziek had. Als kleuter trommelde hij al met gevoel voor ritme op een speelgoed piano en trok vervolgens naar de muziekschool van Beveren waar hij later zou afstuderen in orgel en piano. Via diverse muzikale omwegen raakte deze muzikale duizendpoot aan de praat met Starshifter, waar hij tot op heden de toetsen voor zijn rekening neemt. Wim is ook al enkele malen te horen geweest bij MNM tijdens de jaarlijkse marathonradio en in het kader van tv-programma Sing that song dat wekelijs op de radio even werd omgedoopt in Wim That Song.

Volgende optreden - 21 december 2018

Kerstmarkt - Londerzeel Centrum

Opname demo

Vorig jaar hebben wij onze nieuwe demo opgenomen. Na een intensief weekend kan je hier onze nieuwe demo beluisteren

Foto & Video

Een greep uit onze mooiste momenten en optredens. Bekijk onze foto's hier.

Agenda

21 december 2018 : Kerstmarkt - Londerzeel Centrum (meer info)
2 februari 2019 : Affligem Kermist - Affligem (meer info)